Produžena saradnja sa Sportsport.ba, Hayat TV i Manuel Caffe

FK Željezničar produžio je medijsku saradnju sa portalom Sportsport.ba i Hayat TV, te je produžio saradnju sa firmom Complex koja je zastupnik Manuel Caffe.

U cilju bolje informiranosti i prezentacije Kluba, FK Željezničar je produžio saradnju sa jednim od najčitanijih bosanskohercegovačkih portala, Sportsport.ba, te sa jednom od najgledanijih televizija, Hayat TV.

FK Željezničar je produžio saradnju i sa firmom Complex koja je generalni zastupnik jednog od najpoznatijih italijanskih brendova kafe, Manuel Caffe.

Jako sam sretan što nastavljamo saradnju koja traje već pet godina. Klub je izvjesno vrijeme na pozitivnom kursu i nama je drago što ćemo i dalje davati naš doprinos i biti dio toga. Mi smo Željini, Željo je naš! – naglasio je Almir Hadžiosmanović, direktor firme Complex d.o.o.

Zadovoljstvo nam je što smo nastavili saradnje sa našim partnerima sa kojima već duže vrijeme imamo odlične odnose. Svi oni nam pomažu da iz dana u dan budemo bolji i kvalitetniji klub, a u skorijoj budućnost ćemo partnerstva i proširiti i na realizaciju nekoliko novih zajedničkih projekata. Hvala im što su uz nas, Mi smo Željini, Željo je naš – rekao je Mirsad Šiljak, direktor FK Željezničar

Ovom prilikom se zahvaljujemo našim partnerima i nadamo se što boljoj saradnji. Mi smo Željini, Željo je naš!

POGLEDAJ GALERIJU