Prodaja ulaznica za susret 13. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Mladost DK, zvanično će početi sutra u 12 sati.

Prodaja će se vršiti u Fan shopu od 12 sati, dok će u prodajnim kućicama početi u 15 sati. Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 8 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A. U prodaji su i dječije ulaznice po cijeni od 4 KM za tribinu Istok i 3 KM za tribinu Sjever. Ulaznice će moći kupiti roditelji uz prisustvo djece, te će se na ulazu vršiti kontrola.

Na stadionu će biti otvorena tri ulaza za Jug, tri ulaza za Sjever, te jedan ulaz na Zapad. Na istočnoj tribini će biti otvorena dva središnja ulaza. Roditelji koji su vlasnici godišnjih ulaznica imaju mogućnost da uvedu dijete bez ulaznice i to na tribine Jug, Sjever i Istok dok ulazak djece bez ulaznice neće biti moguć na tribinu Zapad i Sektor C na istočnoj tribini.

Vlasnici godišnjih ulaznica će moći ući na svaki ulaz za previđenu tribinu kako bi umanjili gužvu prilikom ulaza. Podsjećamo da se djeca do sada morala plaćati redovnu cijenu ulaznice.

Utakmica se igra sutra u 16:30 sati! Mi smo Željini, Željo je naš!