Prodaja ulaznica za susret 3. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i NK Vitez, zvanično će početi sutra u 12 sati.

Prodaja će se vršiti u Fan shopu od 12 do 18 sati. Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 8 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A.

Na stadionu će biti otvoreno pet ulaza za Jug, četiri ulaza za Sjever, te jedan ulaz na Zapad. Na istočnoj tribini će biti otvorena četiri ulaza. Kapije stadiona se otvaraju u 19 sati.

FK Željezničar moli navijače da svoje ulaznice kupe na vrijeme i da svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije kako bi se izbjegle neželjene gužve. Vlasnici godišnjih ulaznica će moći ući na svaki ulaz za previđenu tribinu kako bi umanjili gužvu prilikom ulaza.

Ulaznice kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne ulaznice za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Ukoliko uočite prodaju ulaznica na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom ulaznica kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na Stadionu će inspekcija provjeravati ulaznice, a kod koga se pronađu falsifikovane ulaznice protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.

Utakmica se igra u subotu u 20:30 sati! Mi smo Željini, Željo je naš!