Prodaja ulaznica za susret 3. kola Lige za prvaka između FK Željezničar i FK Krupa, zvanično će početi u subotu od 11 sati.

Prodaja će se vršiti na dan utakmice od 11 sati u Fan shopu, te od 14:00 sati i u prodajnim kućicama. Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 10 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A i 25 KM za tribinu Zapad galerija. Važno obavještenje je da na istočnoj tribini u Sektor C ne može ući niko bez desetogodišnje ulaznice.

Na stadionu će biti otvoreno četiri ulaza za Jug (ulaz preko Zapada), četiri ulaza za Sjever, te jedan ulaz na Zapad isključivo za gledaoce sa ulaznicom za Zapad. Na istočnoj tribini će biti otvorene četiri kapije, s tim da svaka kapija ima po dva ulaza. Kapije se otvaraju u 18:30 sati zbog velikog interesovanja za utakmicu.

FK Željezničar moli navijače da svoje ulaznice kupe na vrijeme i da svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije kako bi se izbjegle neželjene gužve. Vlasnici godišnjih ulaznica će moći ući na svaki ulaz za previđenu tribinu kako bi umanjili gužvu prilikom ulaza. Ulazak za djecu do 12 godina će biti moguć samo uz roditelje koji su vlasnici godišnjih ulaznica i to na tribine Jug i Sjever dok ulazak djece bez ulaznice neće biti moguć na tribinu Zapad i Istok.

Ulaznice kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne ulaznice za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Ukoliko uočite prodaju ulaznica na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom ulaznica kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na Stadionu će inspekcija provjeravati ulaznice, a kod koga se pronađu falsifikovane ulaznice protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.

Utakmica se igra od 20 sati! Mi smo Željini, Željo je naš!