Nakon mnogobrojnih upita od strane navijača van Sarajeva, te onih koji nisu bili u mogućnosti kupiti ulaznice, na razumijevanje MUP-a KS prodaja ulaznice vršit će se sutra od 9 do 13 sati u prodajnim kućicama.

Prodajne kućice će biti udaljene od zone stadiona odnosno nalazit će se u ulici Zvornička (desna traka prema naselju Hrasno), te na parkingu u blizini slastičarne Palma. FK Željezničar se ovim putem zahvaljuje MUP-u KS, te poziva navijače koji to nosi učinili da kupe sutra ulaznice i prisustvuju velikom derbiju.

Kapije stadiona se otvaraju u 11 sati. Navijači na južnu tribinu će ulaziti preko zapadne tribine, a navijači na sjever ulaze na ulazima 2,3 i 4. Molimo navijače da na sjever i jug uđu što ranije kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Navijači na istočnu tribinu će ulaziti od 12 sati, odnosno nakon što se gostujući navijači u potpunosti smjeste na svoj dio. Na istok će se ulaziti isključivo iz Hercegovačke ulice (pored sportske dvorane) preko ulaznih kapija za jug. Uobičajeni ulaz na istočnu tribinu (pored Plavog zamka i Tombole) će biti zatvoren zbog dolaska gostujućih navijača.

Svi na derbi u kojem naši Manijaci slave 30 godina postojanja!