Prodaja ulaznica za susret 16. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Sarajevo, nastavlja se sutra od 12 sati, a molimo navijače da na vrijeme kupe svoje ulaznice.

Prodaja će se vršiti i sutra u Fan shopu od 12 do 18 sati, a obavještavamo navijače da će na dan utakmice uobičajeno biti postavljena zaštitna ograda, te se neće moći prići bez ulaznice stadionu. Stoga, pozivamo navijače da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice.

Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 10 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A. U prodaji su i dječije ulaznice po cijeni od 4 KM za tribinu Istok i 3 KM za tribinu Sjever. Ulaznice će moći kupiti roditelji uz prisustvo djece, te će se na ulazu vršiti kontrola.

Ulaznice za sjevernu i istočnu tribinu iz bezbjednosnih i sigurnosnih razloga moguće je kupiti samo uz pokaz članske karte FK Željezničar, odnosno navijači FK Sarajevo neće biti u mogućnosti kupiti ulaznice za sektor za domaće navijače niti će im biti omogućen ulaz sa obilježjima FK Sarajevo na pomenute dijelove.

Utakmica se igra u nedjelju u 13 sati! Mi smo Željini, Željo je naš!