Rukovodstvo Fudbalskog kluba Željezničar u Plavom Salonu Stadiona Grbavica potpisalo je ugovor sa kompanijom AntenaNet d.o.o. Teslić kojim su se definisali detalji kupovine novog LED displeja koji će uskoro zamijeniti postojeći semafor.

Ovom prilikom, direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak i direktor kompanije AntenaNet d.o.o. Teslić, Radenko Aleksić, potpisali su i sponzorski ugovor kojim je definisana saradnja za naredne dvije godine, a kojim je novi partner Kluba značajno umanjio cijenu LED displeja i pomogao realizaciju projekta.

Novi LED displej površine 24m2 će na vrhu južne tribine Stadiona Grbavica biti postavljen do utakmice sa Širokim Brijegom, a osim što će u toku utakmica imati funkciju semafora, koristit će se i za promociju sponzora FK Željezničar i projekcije video spotova.

– Sretni smo što je Željina porodica dobila još jednog člana, kompaniju Antena-net d.o.o. Teslić i drago nam je što ćemo zajedničkim snagama našim navijačima omogućiti bolji ugođaj na svim utakmicama, istakao je direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak.

Kompanija AntenaNet d.o.o. (www.antena-net.net) osnovana je 2007. godine i danas važi za jednog od lidera na tržištu u domenu ugradnje i prodaje svih vrsta audio i video sistema. Posebnu pažnju AntenaNet d.o.o. pridaje kompanijama koja se bave uvozom sirovina, poluproizvoda i gotovih poizvoda iz Azije, te pomaže u procesu uspostavljanja kontakata sa proizvođačima i brodskim te avio kompanijama za transport roba.

Utakmica 19. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine na rasporedu je u nedjelju, 28. februara na Stadionu Grbavica. Tačan termin kao i cijene ulaznica će biti objavljeno naknadno.

FK Željezničar poziva sve navijače i simpatizere da budu podrška našoj ekipi u ovoj utakmici i još jednom dokažu da su istinski dvanaesti igrač Kluba.

Mi smo Željini, Željo je naš!

FK Željezničar