Penny Plus i Zalmo novi partneri FK Željezničar

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Željezničar danas je u Plavom salonu Stadiona Grbavica potpisalo dva nova sponzorska ugovora.

Partneri Kluba u narednom periodu bit će kompanije Penny Plus d.o.o Sarajevo i Zalmo d.o.o. Kompanija Penny Plus d.o.o. uzet će aktivno učešće u projektu renoviranja Stadiona Grbavica, dok je sa kompanijom Zalmo d.o.o. potpisan ugovor o marketinško-poslovnoj saradnji.

– Potpisivanjem nova dva partnerska ugovora nastavljamo trend rasta naših marketinških saradnji. To je dokaz da polako vraćamo povjerenje poslovne zajednice i da Željezničar ponovo postaje poželjan poslovni partner, istakao je marketing menadžer Fudbalskog kluba Željezničar, Mak Dorić.

– Zahvaljujemo se kompanijama Penny Plus i Zalmo na povjerenju i vjerujemo da je ovo samo početak naše uspješne saradnje, dodao je Dorić.

Penny plus d.o.o. Sarajevo je društvo sa ograničenom odgovornošću za export-import, trgovinu na veliko i malo, proizvodnju i usluge osnovano 1996. godine. Na području Kantona Sarajevo, Penny plus ima četiri prodajna centra za prodaju visokokvalitetnih građevinskih materijala domaćih i stranih proizvođača i tri Penny marketa za prodaju prehrambenih artikala i roba široke potrošnje, uz jasan cilj ka daljem razvoju i proširenju kapaciteta. Penny plus d.o.o. Sarajevo danas zapošljava više od 230 radnika sa tendencijom stalnog rasta i otvaranja novih radnih mjesta.

Kompanija Zalmo d.o.o. osnovana je 1973. godine kao porodični biznis. Trenutno u svojoj ponudi ima vlastite proizvode protuprovalnih vrata, vatrootpornih sistema i vrata, protupožarnih stakala, metalnog namještaja, sigurnosnih rešetki i plastenika. Putem web stranice www.zalmo.ba dostupan je uvid u proizvodni program, te je moguće izvršiti narudžbu, informirati se ili kontaktirati centralu za dodatne informacije.

POGLEDAJ GALERIJU