Povodom promocije nove kolekcije, kompanija Alma Ras nagrađuje lojalnost kupaca, umanjenjem računa za 10 KM na kupovinu u vrijednosti preko 50 KM. U mjesecu oktobru, pored navedene pogodnosti, iz nove kolekcije potražite udobne pidžame po cijeni već od 32,90 KM.

Muškarci ovog milenija, dinamični i uvijek u pokretu, inspiracija su kreativnog odjela kompanije Alma Ras koja je izražena kroz brend Manners. Odvažni i smjeli, jaki i izdržljivi – to su Manners muškarci, koji uvijek traže više i bolje. Nova kolekcija ove sezone donosi osvježenje kroz poseban dizajn i krojeve. Linije naglašavaju istančani “stil pravog muškarca” čineći da se osjeća nesputano i odvažno u svim prilikama. Fini mali detalji poput dezeniranih okovratnika, rublje u više kombinacija boja, kraće i duže bokserice ili slip uljepšat će vaše svakodnevnice.
Za dodatnu mekoću i optimalno prilijeganje uz kožu, u ekskluzivnim linijama, potražite donje rublje od visokovrijednog vlakna, modala. Dočekajte spremno hladnije dane i noći u stiliziranom i udobnom Manners donjem rublju, te toplim pidžamama.

Pored muškog brenda Manners očekuje vas i ženski brend Alma Ras čiji modeli će zasigurno zadovoljiti najistančanije ukuse svih dama. U fotogaleriji na ovom linku pogledajte bogatu kolekciju modela koji vas očekuju u svim Manners i Alma Ras buticima.