Omladinci našeg Željezničara su u okviru 11. kola Omladinske Premijer lige BiH dočekali selekcije Radnika. Juniori su slavili sa 3:0, dok su kadeti bili bolji rezultatom 2:0.

Sedmu pobjedu u nizu bez primljenog gola, fudbaleri Admira Adžema su ostvarili na Grbavici protiv Radnika. Plavi su slavili sa 3:0, a sva tri gola je postigao Ajdin Mujagić. Za Želju su igrali: Karavdić, Beširević (od 46. Šehić), Velić, Kurtović, Delić (od 62. Dacić), Jusufi (od 72. Šubo), Džindo (od 62. Bijedić), Mujagić (od 82. Hadžić), Hasanović, Hajdarević, Hrvanović.

Kao i juniori, i kadeti Želje su u odličnom nizu pobjeda. Omladinci predvođeni Adinom Mulaosmanovićem su rutinski savladali Radnik sa 2:0, a golove su postigli Šušić i Hasanović. Plavi su igrali u sastavu: Kršić, Mešić (Elek), Duraković, Šušić, Lukovac, Zilić, Nuhanović, Hasanović (Kolar), Šehić (Mujić), Bilić (Adžem) i Fejzić (Bezdrob).

Naredne utakmice juniori i kadeti igraju 5. oktobra na Grbavici, a u okviru zaostalog kola će dočekati selekcije Mladosti.