Omladinci našeg Željezničara su u okviru 18. kola Omladinske Premijer lige BiH gostovali u Zenici kod domaćeg Čelika. Juniori su slavili sa 2:0, dok su kadeti bili bolji sa 3:1.

Juniori su ubilježili novu pobjedu u prvenstvu i tako nakon jesenjeg dijela prvenstva završili na prvom mjestu. U Zenici su savladali Čelik sa 2:0, a golove su postigli Ajdin Mujagić i Mirza Šubo. Željo je igrao u sastavu: Karavdić – Kurtović, Džindo, Velić, Bijedić – Šabanadžović, Hajdarević – Hrvanović, Dacić, Jusufi – Mujagić. Još su igrali: Delić, Tukić, Šubo, Demirović, Šehić. Željo će prezimiti na vrhu tabele sa 46 osvojenih bodova, tri više od drugoplasiranog Sarajeva.

Kadeti također ove godine igraju jako dobro, a to pokazuju i rezultati na terenu. Plavi su savladali Čelik sa 3:1, a golove su postigli Ahmed Hasanović (dva), Ermin Mešić, dok je za domaće pogodio Hasan Husejnović. Željo je igrao u sastavu: Demirović – Mešić, Lukovac, Zilić, Duraković – Šušić, Spahić – Mujić, Nuhanović, Šehić – Hasanović. Još su igrali: Mušović, Adžem, Kolar, Bezdrob.