U posljednje vrijeme možete biti svjedoci brojnih procesa koji se dešavaju u našem Klubu. Nadamo se da sve to prepoznajete kao pozitivna kretanja i da ćete biti uz nas na narednim utakmicama. Mi ćemo svakako nastojati da na ovaj način nastavimo i u budućnosti. Snažan Željezničar je naš zajednički cilj i to samo zajedno možemo postići.

U svemu tome nam mnogo znači vaša podrška. Odnos sa navijačima je, bez ikakve dileme, jedan od najbitnijih segmenata jednog sportskog kluba. S obzirom na vaše česte zahtjeve, sa zadovoljstvom vam možemo predstaviti nove, olakšane mogućnosti učlanjenja u naš Klub. U današnje vrijeme tehnološkog napretka i dinamičnog življenja gotovo je nemoguće ostati izvan tih tokova. Ostajanje bi zapravo bilo zaostajanje. Shodno tome, odlučili smo da unaprijedimo postupak učlanjenja, i to tako što ćemo našim navijačima omogućiti da uz samo par jednostavnih koraka i bez mnogo napora postanu dio porodice FK Željezničar. Pojednostavljenja se istovremeno odnose i na popunjavanje obrasca prijave i na mogućnost uplate članarine.

Kada je u pitanju popunjavanje obrasca prijavnice, za razliku od dosadašnjeg načina, koji je podrazumijevao obavezno popunjavanje papirne forme, njeno skeniranje ili slikanje te slanje na e-mail FK Željezničar, sada vam na raspolaganju stoji elektronska forma obrasca koju možete ispuniti direktno na našoj internetskoj stranici. Nakon ispunjavanja svih traženih polja, upisane podatke jednim klikom miša možete poslati u Klub.

Uplata članarine se može vršiti paralelno. Ona se i dalje može izvršiti na klasične načine – lično u Plavom salonu Stadiona Grbavica ili uplatom na jedan od transakcijskih računa FK Željezničar (o čemu detaljnije upute možete pronaći ovdje). Međutim, sada se nudi još jedna opcija, a to je uplata putem PayPal servisa. Dovoljno je da imate otvoren korisnički račun na paypal.com i na veoma brz i jednostavan način možete izvršiti uplatu članarine. Instrukcije biste dobili na e-mail adresu koja je naznačena u obrascu prijavnice.

Ove mogućnosti mogu koristiti svi naši navijači, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u inostranstvu. Napominjemo da učlanjenjem direktno pomažete rad Kluba u nastojanja da se postignu bolji sportski rezultati naših selekcija. Pored toga, na ovaj način se stvaraju i kvalitetniji uslovi za ulaganja u infrastrukturne projekte. Nedavno su okončane prve aktivnosti na uređenju stadiona, ali se tu ne mislimo zaustaviti. Kao što smo objavili prije nekoliko dana, u narednim mjesecima ćemo poduzeti sve korake koji će omogućiti da Stadion Grbavica zadovoljava kriterije za odigravanje utakmica u evropskim kupovima. Svoj doprinos tim aktivnostima možete finansirati i vi učlanjenjem u FK Željezničar.

Sve dodatne informacije o članstvu u FK Željezničar, kao i pogodnostima koje to nosi, možete pronaći na dijelu naše stranice posvećenom članstvu ili na upit putem maila clanstvo@fkzeljeznicar.ba.

Mi smo Željini, Željo je naš!