U okviru 9. kola BH Telecom Premijer lige BiH, na Stadionu Grbavica, snage će odmjeriti fudbaleri našeg Željezničara i Drine, a Klub je danas odredio cijene ulaznica.

Cijene ulaznica za susret 9. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Drina će iznostiti za južnu tribinu 5 KM, sjevernu tribinu 8 KM, otkriveni dio zapada 10 KM te natkriveni dio 15 KM. Za članove Kluba ulaz je besplatan. Članovi na ulazu moraju pokazati člansku karticu, a onima koji budu zloupotrijebili akciju biće oduzeta članska kartica. Besplatan ulaz za članove se odnosi na sjevernu i južnu tribinu.

Prodaja ulaznica počinje na dan utakmice. Na južnoj tribini će biti otvorena četiri ulaza, od toga jedan za godišnje. Također, na sjevernoj tribini su otvorena četiri ulaza. Na porodični ulaz mogu samo roditelji sa djecom.

9. kolo BH Telecom Premijer lige BiHFK Željezničar – FK Drina / nedjelja, 16:00hProslavimo rođendan zajedno!

Posted by FK Željezničar on Wednesday, September 16, 2015

Karte kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne karte za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Ukoliko uočite prodaju karata na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom karata kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na stadionu će inspekcija provjeravati karte, a kod koga se pronađu falsifikovane karte protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 16 sati.

Proslavimo rođendan zajedno!