Još je vrijeme godišnjih odmora, do Širokog imate vremena da napunite baterije. Sada se uključite u nagradnu igru: pošaljite nam vašu fotografiju sa godišnjeg odmora koja zadovoljava dva uslova: da se na njoj vidi navijački rekvizit FK Željezničar i da je u pozadini more ili nebo. Tri najkreativnije fotografije će izabrati igrači FK Željezničar, te će kao nagradu dobiti sezonske ulaznice po izboru (Jug ili Sjever).

Fotografije za nagradnu igru “Boju dao si nebu – moru“ možete slati na email  nagradna@fkzeljeznicar.ba. Krajnji rok za dostavu fotografija je petak, 5. avgust do 20 sati.

Sezonske ulaznice moguće je kupiti sve do utakmice sa Širokim svakog radnog dana od 10 do 18 sati ili subotom od 10 do 16 sati. Također, sezonske ulaznice možete kupiti i putem portala kupikartu.ba na kojem ostvarujete mogućnost besplatne dostave na kućnu adresu. Do današnjeg dana, FK Željezničar je prodao u posljednih nekoliko godina rekordnih, 1328 godišnjih ulaznica!

Sav novac prikupljen prodajom godišnjih ulaznica bit će rezervisan i iskorišten za izgradnju istočne tribine Stadiona Grbavica, a Klub će nastaviti sa praksom redovnog izvještavanja navijača i sponzora o prikupljenim sredstvima.

Mi smo Željini, Željo je naš!