Reprezentacija Bosne i Hercegovine do 21 godine sutra će na Stadionu Grbavica odigrati kvalifikacijsku utakmicu protiv izabrane vrste Norveške.

Nakon nekoliko godina odsustva, bit će to povratak naše reprezentacije na Stadion Grbavica koji je podsjećamo 31. maja ove godine uvršten u UEFA kategoriju 2 shodno Pravilniku UEFA-e o kategorizaciji stadiona.

Potencijalni nastup u dresu sa državnim grbom ostvarit će član Kluba koji je trenutno na posudbi u NK Krško, Damir Sadiković, naši bivši prvotimci Riad Bajić i Haris Hajradinović te naši bivši omladinci Armin Ćerimagić i Amer Gojak. Članovi reprezentacije su i Kerim Memija, fudbaler Plavih, te Amir Hadžiahmetović, bivši prvotimac, ali Kerim i Amir nemaju pravo nastupa zbog kartona.

Početak utakmice zakazan je za 16 sati, a kolektiv FK Željezničar poziva navijače da pruže podršku našoj reprezentaciji.

Ulaznice za utakmicu kupiti se mogu u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije “Centrotrans“ dok će se prodaja vršiti i na platou Stadiona Grbavica sutra od 10 sati. Cijene ulaznica iznose 7 KM za tribinu Zapad i 5 KM za tribinu Sjever.
Zajedno do pobjede!

Mi smo Željini, Željo je naš!