Naši omladinci su igrali zaostale utakmice 6. kola Omladinske Premijer lige BiH. Juniori su savladali Mladost sa 2:0, dok su kadeti bili bolji rezultatom 3:0.

Na glavnom terenu Staiona Grbavica, juniori Plavih su ugostili vršnjake Mladosti i ubilježili rutinsku pobjedu rezultatom 2:0. Želju je u vodstvo doveo Adel Ajkunić u 38. minuti, a na 2:0 je povisio Mirza Šubo sa bijele tačke. Nakon sedam odigranih kola, Plavi se nalaze na petoj poziciji sa 13 osvojenih bodova.

Željini juniori su igrali u sastavu: Topolović, Džuho, Duraković (Kulovac), Osmanković, Palić, Sarač (Kalajdžić), Ajkunić (Tukić), Alešević, Ćubara, Šehić (Ragipović), Rizvanović (Šubo).

Kadeti predvođeni Mulaosmanovićem nastavljaju sa fenomenalnim partijama te nakon sedam kola imaju svih sedam pobjeda. Ovaj put su na Grbavici porazili goste iz Doboja kod Kaknja rezultatom 3:0. U 27. minuti Benjamin Šehić odličnim udarcem sa 20 metara matira gostujućeg golmana za vodstvo svoje ekipe. Na 2:0 je povisio Ernad Ivković nakon solo prodora, a konačnih 3:0 postavlja Semir Dacić u 70. minuti.

Plavi su igrali u sastavu: Mušija, Šabanadžović, Osmanković, Velić, Biber, Mehuljić, Karišik, Šehić, Mujarić, Selmanović i Hadžić. Još su igrali: Dacić, Velić i Ivković.