FK Željezničar raspisuje javni oglas za prijem zaposlenika na mjesto šefa Omladinske škole FK Željezničar.

Osnovne informacije i oglasu:

Opis poslova: Organizovanje cjelokupnog rada omladinske škole; Izrada planova i programa stručnog rada i kontrolisanje njihovog provođenja; Ocjenjivanje učinka uposlenika Omladinske škole; Predlaganje imenovanja i razrješavanja dužnosti trenera u okviru Omladinske škole; Raspoređivanje trenera Omladinske škole na odgovarajuće pozicije; Vođenje, organizovanje i nadgledanje baze podataka za stručni kadar i igrače; Davanje prijedloga za potpisivanje ugovora između najtalentovanijih polaznika Omladinske škole i profesionalnog pogona Kluba; Saradnja sa stručnim štabom prvog tima; Izvještavanje o radu Sportskom direktoru i Direktoru Kluba.

Uslovi za radno mjesto:

– minimalno validna UEFA „A“ licenca,
– radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima,
– sposobnost za timski rad,
– sposobnost planiranja i organiziranja,
– poznavanje rada na računaru,
– poželjno poznavanje engleskog jezika.

Kandidati trebaju dostaviti CV sa pratećim pismom i dokazima o ispunjavanju zahtjevanih uslova.

Prijave se dostavljaju u zapečaćenoj koverti na adresu: Zvornička broj 27. sa naznakom „Prijava na javni oglas – Šef omladinske škole FK Željezničar Sarajevo“ ili elektronskim putem na mail: legal@fkzeljeznicar.ba ili info@fkzeljeznicar.ba.

Kandidati koji zadovoljavaju navedene kriterije će biti pozvani na razgovor, na kojem će im između ostalog biti saopšteni i osnovni podaci neophodni za sačinjavanje poslovnog plana i vizije razvoja omladinskog pogona FK Željezničar Sarajevo. Nakon dostaljanja i razmatranja predmetnih planova, izvršit će se izbor najuspješnijeg kandidata.

Rok za podnošenje prijava je 19.07.2015 godine. Prijava i priložena dokumentacija se ne vraćaju. Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti razmatrane.