Nakon što je akcija “Kupi stolicu za evropsku Grbavicu” pokazala do sada nezabilježenu sinergiju navijača, sponzora i prijatelja Kluba, FK Željezničar nastavlja sa projektom rekonstrukcije Stadiona Grbavica. Naredni korak izgradnja istočne tribine Stadiona Grbavica koja će za naše navijače i sve druge posjetioce imati poseban značaj zbog toga što će im ista pružati dodatni osjećaj ugodnosti tokom gledanja utakmica našeg Kluba.

Stoga Klub sa velikim zadovoljstvom započinje novu akciju: “Izgradimo istočnu tribinu!”.

Učestvovati ponovo mogu sva zainteresovana fizička i pravna lica, s tim da se akcija ovaj put neće zasnivati na modelu donacije. Umjesto toga, FK Željezničar svim zainteresovanim nudi kontračinidbu i mogućnost kupovine desetogodišnjih ulaznica koje će važiti za sve utakmice u organizaciji FK Željezničar (Premijer liga, Kup BiH, evropske i prijateljske utakmice).

Cijena desetogodišnje ulaznice za istočnu tribinu iznosi 1.000,00 KM (uključujući i PDV), a svi prihodi ostvareni na ovaj način će se deponovati na poseban račun, koji će biti korišten radi prikupljanja sredstava za finansiranje izgradnje istočne tribine (UniCreditBank 3389 0022 0803 0216), a Klub će redovno, prema već ustanovljenoj praksi, informisati javnost o toku akcije i iznosu prikupljenih sredstava.

Izgradimo istočnu tribinu!

Mi smo Željini, Željo je naš!

UVEĆAN PRIKAZ NUMERISANIH MJESTA

Izgradimo istočnu tribinu

 

Verifikacija

copyright FK Željezničar