FK Željezničar organizuje izazov za svoje vjerne navijače, a sve što je potrebno je da se učlanite i pozovete što više svojih prijatelja da urade isto.

FK Željezničar trenutno broji nešto manje od 1400 članova, a Klub je organizovao svojevrsni izazov za svoje navijače. Naime, ovom prilikom pozivamo sve navijače da se učlane u svoj Klub te tako dođemo do broja 2000 članova do četvrtka i revanš utakmice sa Belgijancima. Možemo li do 2000 članova do susreta sa Standardom?

Neovisno koliko napora Uprava uloži u sve procese u Klubu, bez podrške kroz članstvo i bez posjete na stadionima taj projekat nema smisla. Pozivam sve navijače našeg Željezničara da se učlane u Klub i na taj način nam pomognu u stvaranju jačeg, boljeg i uspješnijeg FK Željezničar. Navijači su uvijek bili glavna pokretačka snaga Kluba, mi smo Željini, Željo je naš, kazao je predsjednik Kluba, Almir Gredić.

Više informacija o članstvu možete pronaći ovdje. U mogućnosti ste postati članom i putem interneta, a pokrenuta je i akcija #3za1921.

Mi smo Željini, Željo je naš!