FK Željezničar je informisao javnost o zvaničnom početku aktivnosti vezanih za izgradnju istočne tribine Stadiona Grbavica, da bismo ubrzo nakon toga objavili i javni poziv u svrhu dostavljanja ponuda za izradu glavnog projekta.

S tim u vezi, želimo podsjetiti da je u toku akcija “Izgradimo istočnu tribinu!” u kojoj učešće mogu uzeti sva zainteresovana pravna i fizička lica, i to kupovinom jedne ili više desetogodišnjih ulaznica. Kao što smo već objavili ranije, posjedovanje ove ulaznice će njenom imaocu omogućiti prisustvo na svim domaćim utakmicama u organizaciji FK Željezničar (uključujući i utakmice evropskih kupova), pravo ulaska na utakmice će se moći prenositi na druga lica, a posebnu pogodnost predstavlja činjenica da će putem posebnog 3D prikaza kupci moći odabrati željeno mjesto na budućoj tribini. Svi detalji u odnosu dvije strane će biti uređeni posebnim ugovorom koji će se zaključiti između kupca i FK Željezničar.

Naravno, odabir željenog mjesta je pogodnost koja se nudi kupcima desetogodišnje ulaznice, s tim da oni to pravno ne moraju nužno iskoristiti. Ovo naglašavamo zbog čestih upita, naročito fizičkih lica koja žele učestvovati u akciji, a koja se ne žele striktno vezati za konkretno mjesto. Naglašavamo i da će se u periodu izgradnje sa desetogodišnjim ulaznicama moći ući na sjevernu tribinu Stadiona Grbavica.

Treba dodati i to da se akcija za sada pokazuje kao interesantnija pravnim licima, i to zbog brojnih mogućnosti promocije koje desetogodišnje ulaznice nude. Pored određenog broja pravnih lica čiji će zaposlenici koristiti kupljene ulaznice, postoje i oni subjekti koji su za njih zainteresovani upravo zbog promotivnih akcija. Posjeta utakmicama FK Željezničar može biti odličan poklon kupcima i klijentima, može se dijeliti u sklopu nagradnih igara koje organizuju pravna lica, dok u nekim slučajevima specifičnog rasporeda odabranih stolica ove ulaznice čak mogu biti iskorištene i za reklamiranja subjekta po uzoru na neke inostrane stadione.

U svakom slučaju, već su se u početnom periodu akcije pojavile različite mogućnosti korištenja ovog vanrednog proizvoda, a nama u FK Željezničar će biti veliko zadovoljstvo ako dogovorimo neke nove modalitete koji bi se možda mogli izroditi kao ideja naših potencijalnih partnera. Naša želja je da zajedno idemo u nove pobjede, pri čemu je cilj da sportske rezultate prate i adekvatni uslovi za naše navijače i goste, ali i rezultati naših poslovnih partnera.

Na kraju, podsjećamo da je cijena jedne desetogodišnje ulaznice 1.000,00 KM. Imajući u vidu interesovanje javnosti kroz upite, ovom prilikom ističemo da se uplata može izvršiti na jedan od sljedećih načina:
• gotovinski u prostorijama FK Željezničar (samo fizička lica),
• bezgotovinski na transakcijski račun FK Željezničar 338-90022080302-16 (UniCredit Bank d.d.),
• bezgotovinski putem servisa za plaćanje paypal (uz naknadu od 535 € i uz prethodni upit na mail donacije@fkzeljeznicar.ba ili putem forme koju možete pronaći ovdje).

Također, s velikim zadovoljstvom želimo spomenuti da su u toku finalni dogovori u vezi opcije plaćanja na rate, o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti javnost.

Sve informacije o ovoj akciji, mogućnostima plaćanja i varijantama ugovaranja možete dobiti u prostorijama FK Željezničar, slanjem upita na mail donacije@fkzeljeznicar.ba, dok okvirni prijedlog ugovora možete pogledati na ovom linku.

Vizuelni odabir stolice možete izvršiti putem ovog linka.

Mi smo Željini, Željo je naš!