Fudbaleri Željezničara odradili su posljednji trening pred sutrašnji susret sa domaćim Vitezom, a u vezi sa utakmicom obratili su se strateg Plavih, Admir Adžem i prvotimac, Kemal Osmanković.

Željezničar će sutra od 13:30 sati gostovati kod domaćeg Viteza gdje će tražiti petu uzastopnu pobjedu. Šef struke, Admir Adžem, neće moći računati na usluge povrijeđenih, Stevanovića i Projića, te suspendovane, Šabanadžovića i Ramovića.

– Nakon četiri vezane pobjede, atmosfera je dobra. Mi želimo nastaviti ovaj niz, želimo nastaviti sa što boljim igrama i sa što boljim rezultatima, tako da ćemo se u Vitezu postaviti sa ciljem da osvojimo tri boda. Vitez je posljednji, imaju mnogo svojih problema i u utakmicu će ući na sve ili ništa. Nemaju šta izgubiti, a takvi protivnici su nezgodni. Najbitnije je kako ćemo mi ući u utakmicu, moramo krenuti koncentrisani, sto posto i svojim kvalitetom pokazati da smo bolji i osvojiti tri boda, kazao je Admir Adžem.

– Nakon nekoliko dobrih rezultata i prolaska u Kupu u ekipi vlada odlična atmosfera. Očekuje nas teška utakmica u Vitezu jer se oni bore za opstanak, ali i mi se borimo za prvo mjesto. Nadamo se velikoj podršci naših navijača i da ćemo na kraju osvojiti tri boda, istakao je Kemal Osmanković.

Utakmica se igra od 13:30 sati uz direktan prenos na platformi MojaTV.

POGLEDAJ GALERIJU