Željezničar će u okviru 13. kola BH Telecom Premijer lige BiH dočekati Mladost, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Amar Osim i prvotimac, Mladen Veselinović.

– Sigurno da nikome nije u cilju da ima oscilacije već kontinuitet u igri. Oscilacije igrača, može da bude raznih momenata u igri, igrač nije na adekvatnom nivou, potrefi se takva utakmica kao u Mostaru gdje krene tri-četiri igrača loše i onda svi padnemo. Vidite reprezentaciju, protiv Finske odigra odlično i onda protiv Grčke katastrofalno. Za svaku utakmicu se posebno pripremamo, ja se pred svaku utakmicu fokusiram na sebe, fokus je na svakoj narednoj utakmici, ne planiram ništa unaprijed, ne može se ništa na terenu predvidjeti, sve zavisi od trenutka i momenta. Naravno da je teško, oni nemaju šta da izgube, a mi gubimo bodove. Oni dođu ovdje da se pokažu jer je ovo najbolji teren i najbolja publika u državi, nemaju šta da izgube, a mi imamo, rekao je Veselinović.

Utakmica se igra u subotu sa početkom od 18 sati. Prodaja ulaznica počinje na dan utakmice od 10 sati, a ulaz za žene i djecu do 15 godina je besplatan na sve tribine izuzev zapadne.

Photo 18 10 2019, 14 24 24

Foto: Damir Hajdarbašić, www.fkz.ba