Na Grbavici je odigrana trening-utakmica između prvog tima Željezničara i Želje B, a nakon posljednjeg zvižduka prvi tim je slavio sa 4:0.

Željezničar će u subotu od 20:30 sati na Grbavici dočekati ekipu Viteza. Ekipa se vrijedno priprema za ovaj meč, a danas su odmjerili snage sa Željom B. Prvi tim je slavio pobjedu od 4:0. Za 1:0 je pogodio Zajko Zeba sjajnim udarcem sa 20 metara, a isti igrač je povisio vodstvo nakon lijepe akcije današnjih bijelih. Ponovo su fudbaleri Admira Adžema izveli lijepu akciju, a u završnici je za 3:0 pogodio Dženis Beganović. Konačnih 4:0 je postavio Sinan Ramović nakon ubačaja sa strane.

Za prvi tim su igrali: Kjosevski – Stevanović, Bogičević, Osmanković, Stanić – Blagojević – Zakarić, Žerić, Zeba, Zec – Nikolić. Još su u igrali: Projić, Graovac, Beganović i Ramović. Puleni Milomira Odovića su igrali u sastavu: Fejzić – Šehić, Hajdarević, Kurtović, Selak – Hasanović, Šabanadžović – Zajmović, Marković, Hrvanović – Šubo. Još su igrali: Karavdić, Mujagić, Bekrić i Taty. Nekoliko fudbalera koji su nastupili su na probnom radu.

POGLEDAJ GALERIJU