Dugogodišnji navijač i prijatelj FK Željezničar, te vlasnik Restorana Brajlović, gospodin Sejo Brajlović, podržao je izgradnju istočne tribine kupovinom deset desetogodišnjih ulaznica.

Radovi na izgradnji istočne tribine su u punom jeku, a do sada FK Željezničar je realizovao prodaju 349 desetogodišnjih ulaznica. Podrška projektu stiže sa svih strana, a danas je najveći infrastrukturni projekt podržao i gospodin Sejo Brajlović.

Dugogodišnji navijač i prijatelj Kluba je i u protekloj akciji “Kupi stolicu za evropsku Grbavicu” iskazao podršku kao najveći pojedinačni donator. U dosadašnjoj akciji “Izgradimo istočnu tribinu”, Brajlović je izdvojio sredstva koja su među tri najveća iznosa.

– Drago mi je da će ovaj projekat unaprijediti uslove gledalaca na stadionu mog Želje i da će ovo biti korak bliže sticanju uslova za povratak fudbalske reprezentacije u Sarajevo. Ovo je moj način da iskažem podršku ljudima u Želji koji rade za dobrobit našeg Kluba i smatram da je ovo obaveza svih navijača koji vole Želju da pomognu svome Klubu. I u budućnosti ću nastaviti da podržavam sve projekte Plavih na način kako sam to i do sada činio, kazao je Sejo Brajlović koji se rado odazvao akciji nakon poziva gospodina Senada Mismovića.

FK Željezničar se zahvaljuje gospodinu Brajloviću, te svim drugim fizičkim i pravnim licima na podršci u izgradnji istočne tribine.

POGLEDAJ GALERIJU