Fudbalski klub Željezničar predstavio je tri nove garniture dresova u kojima će igrati utakmice u predstojeća sezoni.

Riad Bajić, Kerim Memija i Dženis Beganović predstavili su nove dresove našeg Kluba. Radi se o modelu Galaxy iz kataloga Jome. Uskoro će biti poznato više informacija o datumu i cijeni kupovine. Domaći dres je plava varijanta, gostujući bijela dok je treća garnitura u crnoj boji sa zelenim detaljima.

Ugovor sa brendom Joma je potpisan u maju ove godine, a podrazumijeva saradnju 1+1 godinu. Riad Bajić ističe da oprema izgleda impresivno.

Kao neko ko je dijete Želje, radujem se svakom uspjehu Kluba i sa te strane želim da se zahvalim Upravi na potpisanom ugovoru sa brendom Joma. Radujem se prvoj utakmici u nastupu u novoj opremi koja izgleda impresivno, kazao je Riad Bajić, najbolji strijelac BH Telecom Premijer lige BiH u prethodnoj sezoni.

– Nositi dres Željezničara je posebna čast i privilegija te sam posebno sretan što smo mi kao mlađi igrači, koji smo ponikli u Omladinskom pogonu našeg kluba imali priliku da kao modeli predstavimo nove dresove javnosti. Dresovi zaista izgledaju odlično i dizajnom i kvalitetom i vjerujem da ćemo ih ove sezone dobro natopiti znojem kako bismo zajedno sa našim navijačima ostvarili što bolje rezultate, istakao je prvotimac Plavih, Kerim Memija.

POGLEDAJ GALERIJU

Prijatelj Fudbalskog kluba Željezničar, Kompanija GRAND MS d.o.o. Vitez osnovana je 1996. godine i od tada veoma uspješno posluje u Bosni i Hercegovini. Glavna trgovinska djelatnost kompanije odvija se u zgradi Shopping centra GMS u Vitezu, gdje se vrši maloprodaja i veleprodaja sportske obuće, odjeće kao i sportskih rekvizita za sve vrste sportova.

VIše o kompaniji na www.gms-sport.ba