Ekipa Željezničara boravi na pripremama u Međugorju, a danas su odmjerili snage između sebe. “Bijeli” su nadigrali “narandže” sa 2:1.

Željo je u ponedjeljak stigao u Sportski centar Circle u Međugorju gdje ima jako dobre uslove za rad. Proteklih dana Plavi su trenirali dva puta dnevno, a danas su odigrali utakmicu između sebe. Prvo poluvrijeme bilo je 1:0 za “bijele”, a gol je postigao Krpić, dok je drugi dio završen 1:1. Veselinović je pogodio za “narandže”, a Vranješ za “bijele”.

Prvo poluvrijeme za “bijele” su igrali: Kjosevski, Stevanović, Bakrač, Osmanković, Mehremić, Šabanadžović, Vranješ, Blagojević, Zec, Zajmović, Krpić. U drugom dijelu u drugoj formaciji su igrali: Kjosevski, Osmanković, Bakrač, Bogičević, Stevanović, Hajdarević, Blagojević, Vranješ, Mehremić, Zajmović, Krpić.

Prvo poluvrijeme za “narandže” su igrali: Fejzić, A. Šehić, Bogičević, Miletić, B. Šehić, Hajdarević, Dacić, Veselinović, Lendrić, Mujarić, Mujagić. U drugom dijelu također u drugoj formaciji su igrali: Ćeman, Miletić, Džindo, Ćubara, A. Šehić, Šabanadžović, Veselinović, Dacić, Mujarić, Zec, Mujagić. Luka Miletić i Ivan Lendrić su danas trenirali sa ekipom.

Željezničar u Međugorju ostaje do 2. jula, a u ponedjeljak je na rasporedu prva pripremna utakmica protiv GOŠK-a.

POGLEDAJ GALERIJU