Fudbaleri Željezničara danas su trebali otputovati u Antaliju, ali zbog nepogodnih vremenskih uslova let je otkazan. Ekipa je potom obavila trening na Grbavici.

Željezničar je danas trebao sa sarajevskog aerodroma otputovati u Antaliju, ali je zbog vjetra let otkazan. Ekipa je na Grbavici bila spremna za polazak, a nakon vijesti o otkazivanju leta Plavi su na pomoćnom terenu obavili trening. Prije treninga i planiranog polaska medijima su se obratili šef struke Amar Osim i kapiten Sulejman Krpić.

– Zna se kakvi su uslovi u Antaliju, tamo su dobre ekipe, igraćemo kvalitetne prijateljske utakmice. Spremali smo se u Međugorju, u Antaliji ćemo se spremiti još više, tamo ćemo nastojati da se dodatno uigramo za prvenstvo. Bilo je mnogo promjena, ne bih ulazio u to jer je bilo kvalitetnih igrača koji su otišli. Mislim da bismo se morali još pojačati, ovi novi momci što su došli, pred njima je da se dokazuju i to je to, kazao je Krpić.

Foto: Ines Lučić, fkzeljeznicar.ba

FK Željezničar će prema dosadašnjim informacijama sutra odletjeti za Tursku, a potvrdu leta očekujemo uskoro što će Klub putem svojim zvaničnih kanala i saopštiti.

POGLEDAJ GALERIJU