Omladinci Željezničara igrali su utakmice Omladinske Premijer lige BiH. Pioniri su remizirali sa domaćim Sarajevom 1:1, dok su kadeti poraženi sa 4:0.

Kadeti Plavih su doživjeli poraz u Butmiru od domaćeg Sarajeva rezultatom 4:0. Plavi su veći dio utakmice igrali sa igračem manje, a golove za Sarajevo postigli su Tabak, Hajdarević, Mešić i defanzivac našeg tima Drina koji je skrenuo loptu u svoj gol. Plavi su igrali u sastavu: Brajlović – Džanko, Drina, Husić, Fejzić – Karalić, Beća – Ćorić, Šošić, Mulaosmanović – Gasal. Još su igrali: Hodžić, Mućaj, Bajrić, Kulašin, Lukovac.

Kadeti Plavih su drugi na tabeli sa jednim bodom zaostatka u odnosu na Široki Brijeg. Do kraja su ostala još dva kola u kojima Plavi gostuju Zrinjskom i dočekuju Slobodu, dok će Širokobriježani ugostiti Sarajevo i gostovati kod Krupe.

Pioniri Željezničara remizirali su 1:1 s gradskim rivalom Sarajevom. Naš tim je poveo golom Riada Mašale, a domaći su poravnali preko Ćerimovića. Naš tim je počeo u sastavu: Bjelica – Durić, Otajagić, Kobašević, Jaganjac, Mašala, Brković, Serdarević, Karišik, Bučan, Hrkalo. Još su igrali: Berberović-Malkočević, Kočević, Husić, Gjuraj.

Pioniri Želje će sezonu završiti na drugom mjestu na tabeli.

POGLEDAJ GALERIJU