FOTO: Omladinci visokim rezultatima savladali Čelik

Omladinci našeg Željezničara su u okviru 7. kola Omladinske Premijer lige BiH dočekali selekcije Čelika. Kadeti su slavili sa visokih 5:0, dok su juniori bili bolji rezultatom 3:0.

Nakon visoke pobjede protiv Zrinjskog od 4:0, juniori Želje su nastavili sa dobrim partijama, a ovaj put su na Grbavici savladali Čelik sa 3:0. Strijelci za Plave su bili Beširević, B. Šehić i Šubo. Željo je igrao u sastavu: Karavdić, Al. Šehić, Velić, Hrvanović, Ar. Šehić, Beširević, Bijedić, Hajdarević, Dacić, Jusufi i Šabanadžović. Još su igrali: Delić, B. Šehić, Šubo. Nakon sedam odigranih kola, Željo ima 15 bodova i nalazi se na četvrtoj poziciji.

Kadeti Željezničara su ubilježili visoku pobjedu od 5:0 nad vršnjacima Čelika. Tri gola je postigao Šehić, jedan Durak, a jedan su fudbaleri Čelika postigli u svoju mrežu. Plavi su igrali u sastavu: Demirović, Mešić, Zilić, Mušović, Šušić, Šehić, Duraković, Osmanović, Lukovac, Bilić i Hasanović. Baš kao i juniori, i kadeti imaju 15 osvojenih bodova, a nalaze se na drugom mjestu.

U narednom kolu Omladinske Premijer lige BiH, kadeti i juniori Željezničara gostuju kod Krupe.

POGLEDAJ GALERIJU