Željezničar će u okviru 12. kola BH Telecom Premijer lige BiH dočekati ekipu GOŠK-a, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Milomir Odović i prvotimac, Asim Zec.

– U ovom trenutku moram reći da mi je prvi cilj da se što prije psihički vratimo u normalno stanje. Nadam se i poprilično dobro mi je izgledalo na treningu. Tek onda možemo jednostavno analizirati ozbiljno ekipu GOŠK-a koja je znamo namučila i Sarajevo i Slobodu i to imamo u vidu. Vidjet ćemo ko im igra, a ko ne, ali u svakom slučaju nakon ovakve utakmice protiv Slobode, najvažnije nam je da se vratimo u normalno stanje. S igračima smo razgovarali i svjesni su svega šta se događa i šta se događalo na utakmici. Nadam se da ćemo poslije tih preduzetih mjera i ova dva treninga biti potpuno spremni za jednu dobru utakmicu, rekao je Milomir Odović, a potom odgovorio na pitanje u vezi Sinana Ramovića.

– Razgovaram sa Ramovićem i on je zaista kvalitetan igrač i nećemo ništa rizikovati, poštovat ćemo ono što kaže struka, a vjerujem da će na prvoj pauzi se priključiti timu toj takmičarskoj ekipi. Treba ga isprobati, on to sigurno može, vidjeti mu najbolju ulogu, kako funkcioniše sa ovim igračima i da svoj neosporan kvalitet podredi timu.

Utakmica se igra u nedjelju u 19:00 sati, a prodaja ulaznica počinje sutra od 10 sati.

Foto: Damir Hajdarbašić, fkzeljeznicar.ba