Povodom odigravanja utakmice između našeg Željezničara i Ferencvarosa održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke Milomir Odović i prvotimac ekipe, Aleksandar Kosorić.

Sutra od 18 sati, na Stadionu Koševo, naš Željezničar će u okviru revanš susreta drugog pretkola Evropske lige ugostiti ekipu Ferencvarosa. Plavi sa Grbavice imaju gol prednosti, a šef struke Milomir Odović najavljuje veoma tešku utakmicu.

– Stvari su prilično jasne i ne treba puno pričati iako je to sastavni dio mog posla. Mi smo jednom odličnom utakmicom u Budimpešti slavili protiv jednog protivnika koji će i u revnašu biti jako opasan. Oni su iskusna ekipa koja ima visoke ambicije i u ovoj utakmici. Sada kada smo stvorili objektivne šanse da prođemo dalje moramo biti pametni, kazao je Odović dodavši:

– Obzirom da igramo pred našim navijačima sigurno da će stvari biti dosta drugačije. Nadam se da ćemo uz maksimalan angažman imati svoje šanse u sutrašnjem susretu, rekao je Odović.

Potom je riječ dobio i defanzivac Plavih, Aleksandar Kosorić.

– Što se tiče nas igrača, atmosfera je sigurno dobra. Imamo taj pozitivan rezultat koji nam je dao pozitivnu energiju. Svi smo svjesni da igramo sa ozbiljnim protivnikom i da će revanš biti još teži. Sa šefom smo radili na otklanjanju grešaka iz prve utakmice, nadam se da će to biti dobro i da ćemo uspjeti da ponovimo dobru utakmicu, kazao je Kosorić.

Cijene ulaznica za ovu utakmicu će biti:

Jug: 7 KM
Istok: 10 KM
Zapad: 15 KM
Zapd VIP Galerija: 20 KM

Ulaznice će se moći nabaviti na prodajnim mjestima Stadion Grbavica i Ferhadija od 09 do 14 sati. Na Stadionu Koševo prodaja je od 15 sati.

Mi smo Željini, Željo je naš!