FOTO / Odović: Mladi igrači moraju nastaviti da rade

Danas je u Plavom salonu održana konferencija za medije povodom odigravanja susreta 29. kola BH Telecom Premijer lige BiH između našeg Željezničara i Travnika.

Prisutnim medijima su se obratili šef stručnog štaba, Milomir Odović i prvotimac, Amir Hadžiahmetović.

– Posljednja utakmica u ovoj polusezoni na našem stadionu je pred nama. Stvar je jasna, mi ćemo morati biti fokusirani. Dosta smo stvari popravili u ovoj polusezoni, ali to nije kraj, mladi igrači moraju nastaviti da rade kako bi i tim bio još bolji. Mi Travnik moramo maksimalno uvažiti i pokazati da smo neke stvari usvojili, riječi su Odovića.

Odović ne može računati na Zeljkovića, Hasanovića i Turkovića, ali vjeruje da će nadoknaditi te gubitke.

– Travnik ima blagu prednost jer znaju sve o nama. Njih vodi trener koji je bio dugo u našem klubu. Ipak, mislim da smo dosta kvalitetniji od njih i da ćemo sutra uz pravi pristup doći do tri boda, kazao je Hadžiahmetović koji se osvrnuo i na prethodni derbi gdje je bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu. Amir je istakao da je imao veliki motiv, te da ne razmšlja o odlasku.

Cijene ulaznica za susret 29. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i NK Travnik će iznostiti za južnu tribinu 3 KM, sjevernu tribinu 5 KM, otkriveni dio zapada 10 KM te natkriveni dio 15 KM. Utakmica se igra sutra od 17 sati.

POGLEDAJ GALERIJU