FOTO / Odović: Imamo imperativ da dođemo do pobjede

Povodom odigravanja utakmice između našeg Željezničara i Slobode održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke Milomir Odović i prvotimac ekipe, Jasmin Bogdanović.

Odović ističe da njegova ekipa ima imperativ pobjede te da će učiniti sve da do nje i dođu.

– Stvari su poprilično jasne pred ovu utakmicu. Mi imamo imperativ da dođemo do pobjede protiv jedne izuzetno jake ekipe koja je u usponu i koja ima nekoliko dobrih pojedinaca, ali su jaki i kao tim. Protiv Slobode moramo ući maksimalno ozbiljno, ova ekipa je prihvatila moj način i logiku razmišljanja i spremni smo za sutrašnji susret, rekao je Odović.

Šef struke je još istakao da očekuje što više navijača i podršku njegovim fudbalerima kako bi ostvarili željenu pobjedu.

Potom se novinarima obratio defanzivac Plavih, Jasmin Bogdanović.

– Sigurno da nas ne očekuje lagana utakmica, dolazi nam Sloboda koja ima pozitivnu seriju i dolazi da se nadigrava. I mene raduje što je noćna utakmica, nadam se da ćemo imati veliku podršku navijača, koje ovim putem pozivam da nas podrže, jer nam je njihova podrška zaista potrebna, kazao je Bogdanović.

Cijene ulaznica za susret 7. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Sloboda će iznostiti za južnu tribinu 5 KM, sjevernu tribinu 8 KM, otkriveni dio zapada 10 KM te natkriveni dio 15 KM. Utakmica je na rasporedu sutra od 18:30 sati.

POGLEDAJ GALERIJU