FOTO / Mulalić: Mi smo najuspješnija ekipa u ovoj polusezoni

Na Stadionu Grbavica održana je konferencija za medije povodom susreta 25. kola BH Telecom Premijer lige BiH između Željezniča i Travnika, a medijima su se obratili šef struke, Edis Mulalić, i prvotimac, Samir Bekrić.

Prisutnim medijima utakmicu je prvi najavio šef stručnog štaba, Edis Mulalić, koji je istakao da su Travnik gledali i skautirali, te da znaju šta treba očekivati.

– Utakmica koja je bila iza nas je iza nas. Porazi su sastavni dio ove igre. Ko pokušava da nas zatalasa i unosi neke nemire sa strane neće uspjeti. Mi smo i dalje najuspješnija ekipa u ovoj polusezoni. Travnika smo gledali, pratili, ozbiljno se spremamo za njih. Imaju tri super igrača, dobrog trenera koji hoće agresivnu igru. Vraćaju nam se Tiago i Djermamović, biće u kombinaciji, nisu 100% spremni, ali neka ih, mogu par minuta igrati. Imamo kažnjene Memiju i Blagojevića, kazao je Edis Mulalić dodavši:

– Sutra vrlo emotivna utakmica za nas. Mirza Raščić je išao i pratio klub svugdje, lomio se, i sutra ćemo dati sve od sebe i igrati za Mirzu. Igrat ćemo velikim srcem kao što je on velikim srcem navijao za Želju.

Potom je sutrašnji susret najavio Samir Bekrić, prvotimac Plavih.

Što se tiče atmosfere i utakmice mi smo svjesni svega. Nije problem izgubiti tekmu, bitno se vratiti na pravi put. Držimo se zajedno da se sutra vratimo na pravi put i da dobijemo utakmicu. Veoma važna utakmica, bitna za navijače zbog godišnjice smrti našeg Mirze. Igrat ćemo za njega, kazao je Samir Bekrić, miljenik navijača sa Grbavice.

Utakmica se igra sutra sa početkom od 18 sati. Cijene ulaznica su za južnu tribinu 5 KM, sjevernu 8 KM i za zapadnu 20 KM. Od svake prodate ulaznice 1 KM ide porodici Raščić.

POGLEDAJ GALERIJU