Željezničar će u okviru revanš susreta prvog pretkola Evropske lige dočekati ekipu Narve, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Slobodan Krčmarević i kapiten, Vedran Kjosevski.

– Mali problem nam predstavlja takmičarski ritam, fali nam utakmica više i u sklopu toga će nam pomoći ove dvije utakmice da se pripremimo za ovo što dolazi poslije ovoga. Fudbal je čudna igra, moramo završiti sutra posao, trudit ćemo se da ne dođe do iznenađenja, dat ćemo sve od sebe da nastavimo takmičenje u Evropskoj ligi, istakao je Krčmarević dodavši:

– Mislim da nam fali još utakmica da bih donio neku procjenu bolju. Fali još dosta procenata, igra je bila solidna. Što se tiče prve utakmice ne mogu reći da sam nezadovoljan jer su momci dobro stajali na terenu i dobro su istrčali. Jedna od rijetkih prednosti naših protivnika je uigranost, mi nismo ni počeli naše prvenstvo, idemo dobrim putem, očekujem malo više strpljenja i kod navijača i kod ljudi oko kluba koji ga vole, te se nadam da će to doći na svoje mjesto. Hvala onoj grupi navijača koja je stigla do Tallinna da nas podrži. Nadovezao bih se na ono što je rekao Kjosevski, podloga je jedna od boljih na našim prostorima. Mislim da samo Zvezda i Rijeka imaju bolji teren tako da će igrači imati sve uslove da daju ono što se od njih očekuje.

Sutrašnja utakmica se igra u 18 sati, a kapije stadiona se otvaraju u 16:30. Prodaja ulaznica počela je danas u 10 sati i trajat će do 19 sati.

POGLEDAJ GALERIJU