Kompanija Klas d.d. Sarajevo kao dio AS Grupacije prepoznala je značaj infrastrukturnog projekta FK Željezničar i odlučila podržati razvoj domaćeg sporta kupovinom deset desetogodišnjih ulaznica. Ugovor o saradnji potpisao je direktor AS GROUP, Rusmir Hrvić.

Podrška ovom velikom projektu od ogromnog značaja za cijelu zajednicu stiže sa svih strana, a svoje učešće je dala i kompanija Klas kupovinom deset desetogodišnjih ulaznica. Podrška ove komapnije je proizašla iz poslovnih konekcija koje Grupacija ima sa partnerima koji su u rukovodstvu našeg Kluba.

Deset ulaznica će biti na raspolaganju na korištenje za radnike Klasa i AS GROUP.

Delegaciju kompanije Klas su dočekali predsjednik Nadzornog odbora, Senad Misimović, direktor Kluba, Mirsad Šiljak, član Upravnog odbora, Almir Hadžiosmanović, te marketing menadžer, Emir Dobrača. Na sastanku je također bilo govora o mogućim modalitetima saradnje Borca iz Jelaha i Željezničara. Nakon sastanka i potpisivanja ugovora, delegacija je sa domaćinima obišla radove na istočnoj tribini.

Podsjetimo, akcija “Izgradimo istočnu tribinu” podrazumijeva kupovinu desetogodišnje ulaznice sa središnji dio budućeg istoka, a cijena ulaznice iznosi 1.000,00 KM. Do sada, realizovana je kupovina 465 desetogodišnjih ulaznica.

Izgradimo istočnu tribinu! Mi smo Željini, Željo je naš!

POGLEDAJ GALERIJU