Irfan Fejzić, koji je u protekloj sezoni nosio dres tuzlanske Slobode, potpisao je jednogodišnji ugovor s FK Željezničar, te se tako nakon godinu dana vratio na Grbavicu.

Irfan Fejzić je rođen 1. jula 1986. godine u Višegradu. U svojoj karijeri branio je za Sarajevo, Goražde, Olimpik, azerbejdžanski Mughan, Zvijezdu, Rudar Kakanj i Slobodu. U Želju je stigao 2016. godine, ubilježio 23 nastupa te jedno vrijeme obavljao funkciju trenera u Omladinskoj školi. Nakon jedne sezone provedene u Slobodi, Irfan se vratio na Grbavicu i potpisao jednogodišnji ugovor.

– Obradovan sam dolaskom i izazovima koji me čekaju. Zahvaljujem se stručnom štabu, Amaru Osimu i Adnanu Guši, što su mi pružili priliku da budem dio ovog velikog Kluba i zbog toga sam jako sretan. Znam šta se očekuje od nas igrača, tako da nam slijedi puno rada i odrađivanje posla na terenu. Jedva čekam da vidim pun stadion i nadam se da će s početkom nove sezone navijači moći prisustvovati utakmicama i bodriti nas s tribina, kazao je Fejzić.

IMG 9988

Foto: Armin Heric, fkz.ba