FK Željezničar i međunarodna kompanija Fercargo potpisali su ugovor o sponzorskoj saradnji koja će trajati do kraja tekuće sezone.

Kompanija Fercargo novi je član Plave porodice. Marketing menadžer Kluba, Emir Dobrača, zaželio je dobrodošlicu Fercargu u respektabilnu porodicu sponzora FK Željezničar.

– Nabavkom LED banera, klub je ostvario uslove da se kompanije predstave svima na stadionu i onima pored malih ekrana na najbolji mogući način, da njihova poruka bude primjećena. To je prepoznala i kompanija Fercargo, koja je od danas novi član naše Plave porodice. Prirodno je da kompanija koja dio svoga poslovanja odvija putem željeznica bude dio porodice FK Željezničar, te se nadamo novim zajedničkim uspjesima obje strane  u svojim sferama djelovanja, rekao je Dobrača.

– Fercargo d.o.o. Sarajevo je kompanija čija je djelatnost logistika željezničkog transporta u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju. Obzirom na našu djelatnost i dugogodišnje emocije prema FK Željezničarm smatrali samo da nam Željo može ponuditi najučinkovitiju promociju naše djelatnosti, kazao je Vedad Salić, direktor kompanije.