FOTO / Čapljić: Svaka ekipa ima kvalitet pa tako i Drina

Povodom odigravanja utakmice između našeg Željezničara i Drine održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke Vlado Čapljić i prvotimac ekipe, Kerim Memija.

Medijima se prvo obratio šef struke, Vlado Čapljić, koji je na Koševu debitovao pobjedom na klupi našeg Kluba.

– Da se vratim kratko na utakmicu sa Olimpicom, Željezničar sigurno treba, a i mora mnogo bolje igrati. Želja i zalaganje je bilo na nivou, a velike ekipe pobjeđuju i kada ne igraju najbolje. Kokot nije u konkurenciji zbog kartona, a Uzelac nije trenirao. Drinu moramo ozbiljno shvatiti, jer svaka ekipa ima kvalitet. Ne volim utakmice koje su unaprijed dobijene i trebat će nam mnogo želje i znoja da dobijemo ovu utakmicu, kazao je Čapljić.

Vlado je istakao još da je liga slabija u odnosu na onu iz 2012. godine, te se osvrnuo da mu godine kod igrača nisu bitne nego je bitno da igrač pruža maksimum. Potom je Kerim Memija najavio susret sa Drinom.

– Spremili smo se dobro za ovaj susret. Želim pozvati navijače da nas podrže, mi ćemo dati svoj maksimum da dođemo do pobjede. Drina ima dobrih pojedinaca, ali mi ćemo probati iskoristiti njihove nedostatke, rekao je Kerim Memija.

Cijene ulaznica za susret 9. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Drina će iznostiti za južnu tribinu 5 KM, sjevernu tribinu 8 KM, otkriveni dio zapada 10 KM te natkriveni dio 15 KM. Za članove Kluba ulaz je besplatan. Članovi na ulazu moraju pokazati člansku karticu, a onima koji budu zloupotrijebili akciju biće oduzeta članska kartica. Besplatan ulaz za članove se odnosi na sjevernu i južnu tribinu. Utakmica se igra u nedjelju sa početkom od 16 sati.

POGLEDAJ GALERIJU