FOTO: Adžem: Želimo osvojiti tri boda i oprostiti se od navijača

Danas je u Plavom salonu Stadiona Grbavica održana konferencija za medije povodom odigravanja susreta 15. kola BH Telecom Premijer lige BiH između našeg Željezničara i Čelika.

Prisutnim novinarima se prvo obratio šef struke Plavih, Admir Adžem.

– Pauza nije došla u najboljem momentu jer je jedno kolo do kraja. Iskoristili smo je da odradimo dobru pripremu za utakmicu, želimo osvojiti tri boda, i da se pobjedom i u dobrom raspoloženju oprostimo od navijača, kazao je Adžem dodavši:

– Sigurno da očekujem dobru i borbenu utakimicu, jer je tako uvijek bilo kada dolazi Čelik. Kvesić je zbog povrede van stroja, Memija ima kartone, a svi ostali su spremni. Zadovoljan sam bodovnim saldom, ali žalim za prosutim bodovima u Foči kod Slavije te na susretu sa Borcem.

Nakon Adžema, obratio se i Eldar Hasanović.

– Želimo pobijediti utakmicu i na miru otići na odmor. Sigurno da bi nam ta pobjeda mnogo značila i da bi mogli reći da smo zadovoljni osvojenim brojem bodova, jer bi se zadržali na vrhu.

Cijene ulaznica za susret 15. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i NK Čelik će iznostiti za južnu tribinu 5 KM, za članove 4 KM, sjevernu tribinu 8 KM, za članove 6 KM, otkriveni dio zapada 15 KM te natkriveni dio 20 KM.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 13 sati.

POGLEDAJ GALERIJU