Željezničar će u okviru 22. kola BH Telecom Premijer lige BiH dočekati ekipu Čelika, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Admir Adžem i prvotimac, Vojo Ubiparip.

– Nakon poraza u Mostaru protiv ekipe Zrinjskog koji nas je pogodio više zbog toga što nismo bili na nivou, što nismo odigrali ono što možemo nego zbog poraza. Očekuje nas utakmica protiv Čelika i imamo vrlo brzo priliku da popravimo utisak iz prošle utakmice. Nadam se da ćemo odgovoriti dobro, da ćemo ući u utakmicu maksimalno ozbiljno, agresivno i skoncentrisano te ostvariti pobjedu, rekao je Admir Adžem dodavši:

– Imamo problema za sutra, dva stopera ne igraju i vjerujemo da će ova dva igrača što će ih zamijeniti odgovoriti dobro. Nije bitno što je Čelik, ta utakmica je jako nezgodna. Takve ekipe mogu doći rasterećeno i odigrati dobru utakmicu i ako ne budemo pravi možemo imati problem. Nadam se da ćemo ući kako treba u tu utakmicu. Mi smo u Mostaru pokušali sa Blagojevićem da dobijemo malo mirnoće, smatrali smo da možemo stati na loptu. Nije izašlo kako smo htjeli, ali idemo dalje i nadam se da će ova utakmica biti puno bolja.

Utakmica se igra sutra u 15:00 sati, a prodaja ulaznica počinje u 10 sati u Fan shopu.