Ekipa Željezničara otputovala je u Međugorje gdje će boraviti do susreta sa Zrinjskim koji se igra u srijedu. Tim povodom medijima su se obratili šef struke Admir Adžem i prvotimac Daniel Graovac. 

Plavi su otputovali u stalnu hercegovačku bazu, sportski centar Circle, gdje će boraviti i trenirati do derbija sa Zrinjskim. Prije polaska medijima su se obratili Admir Adžem i Daniel Graovac.

– Odlazimo već danas u Međugorje da bi mogli obaviti treninge do utakmice sa Zrinjskim jer u Sarajevu nema uslova za obavljanje treninga. Idemo kompletni osim Žerića koji je od ranije povrijeđen. Nemamo bolesnih i povrijeđenih igrača, nemamo kartoniranih i to nas raduje. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i nadam se da će se nakon utakmice razgovarati o dobrim potezima igrača, a ne o nekim drugim stvarima, kazao je Adžem.

– Očekuje nas derbi utakmica. Mislim da nas čeka dobra utakmica, i nakon dugo vremena dobar teren. Mislim da je Zrinjski favorit samo radi domaćeg terena, ali isto tako mislim da smo mi druga ekipa u odnosu na prošli derbi protiv njih, istakao je Daniel Graovac.

Derbi 21. kola BH Telecom Premijer lige BiH između Zrinjskog i Željezničara igra se u srijedu u 14:30 sati uz direktan prenos na platformi Moja TV.

POGLEDAJ GALERIJU