​FK Željezničar i dugogodišnji partner, Penny plus d.o.o. Sarajevo, produžili su sponzorsku saradnju na godinu dana, a kompanija Penny plus je podržala i projekat izgradnje istočne tribine kupovinom tri desetogodišnje ulaznice.

– Izuzetno nam je drago da smo i ove godine nastavili saradnju sa FK Željezničar i što možemo dati podršku razvoju sporta i sam rad Kluba. Firma Penny plus nastoji pronaći prave vrijednosti i podržati pozitivne događaje koji se dešavaju u gradu, mlađe generacije i njihov razvoj su nam uvijek bili bitni jer ti mladi ljudi su naša budućnost. Penny plus kao domaća firma će i dalje kroz svoj rad nastaviti da djeluje kao društveno odgovorna kompanija koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja, trgovine i investicija, tako i u oblasti življenja, izjavio je Almedin Kadrić, direktor Penny plus d.o.o Sarajevo.

Sponzorski ugovor je potpisan na još jednu godinu, a oba brenda su zadovoljna dosadašnjom saradnjom, te se FK Željezničar i Penny plus nadaju još uspješnijem poslovanju u narednom periodu.

Penny plus je svoju podršku projektu izgradnje istočne tribine pružila kupovinom tri desetogodišnje ulaznice. Podsjetimo, istočna tribina je u završnoj fazi izgradnje, a do danas je realizovana kupovina 585 desetogodišnjih ulaznica.