Rukovodstvo FK Željezničar i rukovodstvo kompanije Oktal Pharma, potpisali su novi ugovor o saradnji čime će se uspješno partnerstvo nastaviti i u narednoj godini.

Oktal Pharma d.o.o. Sarajevo za područje Bosne i Hercegovine, zastupa preko 20 zapadnoevropskih i američkih kompanija. Kvalitet i inovativnost su samo neke od osobina koje krase Oktal Pharmu d.o.o. Sarajevo, čemu, među ostalim, pridonose brojne aktivnosti službe zastupstva. Partnerstvo sa FK Željezničar se nastavlja treću godinu zaredom a brend Mentholatum sa proizvodima Deep Relief, Deep Freeze i Deep Heat je okosnica ove saradnje. Trenutno se u ponudi Oktal Pharma-e Sarajevo mogu naći i novi proizvodi kompanije Mentholatum a to su topli i hladni flasteri namjenjeni kako sportskim radnicima tako i ostaloj populaciji. Deep Heat i Deep Freeze flasteri olakšavaju bolove u hroničnim i akutnim fazama a jednostavnost primjene i učinkovitost ih svrstava među najkvalitetnije proizvode na tržištu Bosne i Hercegovine. Oktal Pharma će u sklopu partnerstva nastaviti pružati podršku medicinskoj službi FK Željezničar, te će biti sponzor izvještavanja o povredama naših fudbalera.

Oktal Pharma u Sarajevu je osnovana prije 14 godina, a ustrajnim i predanim radom dinamičnog i mladog tima stručnjaka izdigla se na današnji nivo. Detaljnije informacije o novom partneru Kluba možete pronaći na zvaničnoj stranici Oktal Pharme d.o.o. Sarajevo.

Mi smo Željini, Željo je naš!