Slijedeći zajedničke poslovne ciljeve koji su bazirani na ostvarivanju vrhunskih rezultata na svojim poljima, Fudbalski klub Željezničar i NLB banka d.d. Sarajevo nastavili su svoje partnerstvo potpisivanjem novog jednogodišnjeg ugovora o saradnji.

Novim ugovorom, saradnja će se podići na veći nivo te će dva regionalno prepoznatljiva brenda raditi zajedno na potvrdi svojih kvaliteta te promovisanju zajedničkih vrijednosti.

– Zahvaljujem se našim prijateljima iz NLB banke koji su prepoznali naš rad i pozitivne promjene u Klubu u proteklom periodu te nam ponovo ukazali povjerenje. Činjenica da se saradnja nastavlja je dokaz da Klub radi transparentno i da je postao poželjan poslovni partner. Vjerujemo da ćemo našem novom poslovnom partneru obezbijediti pozitivne povratne efekte za njihov uloženi novac, istakao je direktor Fudbalskog kluba Željezničar, Mirsad Šiljak.

– Jedan od važnih segmenata djelovanja NLB Banke d.d. Sarajevo je društvena odgovornost. Želimo svojim projektima društvene odgovornosti pomoći ne samo razvoju privrede u Bosni i Hercegovini, nego i razvoju nauke, kulture i sporta. Stalna ulaganja u sport su dio strateških smjernica NLB Banke i cilj nam je podupirati timski rad koji se najbolje razvija upravo kroz sport. Zato smo ponosni što možemo biti dio ove lijepe priče i dati svoj doprinos daljnjim uspjesima bosanskohercegovačkih sportista, izjavio je Senad Redžić, generalni direktor NLB Banke d.d., Sarajevo.

Mi smo Željini, Željo je naš!