FK Željezničar i Franck, jedan od najuspješnijih regionalnih proizvođača kafe i čaja, potpisali su sponzorski ugovor na godinu dana te tako postali novi poslovni partneri.

Prije više od deset godina Franck je pokrenuo proizvodni pogon u Grudama čime je počeo niz velikih ulaganja, zapošljavanja i investicija u proizvodne procese i jačanje privrede u Bosni i Hercegovini. Franck danas u punom kapacitetu zadovoljava potrebe svih potrošača u Bosni i Hercegovini, a odlučnost i istrajnost u rastu i razvoju potvrda su jasne vizije budućnosti i razvoja ukupnog bosanskohercegovačkog tržišta.

– Sretni smo i iznimno ponosni na saradnju koju smo ostvarili s FK Željezničar te smo sigurni da ćemo uspješno koračati kroz sve buduće projekte. Franck je snažno orijentisan na saradnju na svim razinama unutar lokalne zajednice te želimo biti stalna podrška igračima da nastave nizati uspjehe kao i do sada, rekli su iz Francka. 

Svoju dugu povijest i bogatu tradiciju Franck je počeo ispisivati prije čak 125 godina, a danas je tržišni lider u kafi i čaju s uspješnim proizvodima poput Jubilarne kafe, Classic, Bonus, Superiore, Stretto i 125 YEARS EDITION espressa, Franck Cappuccina i Franck čajeva s bogatim asortimanom od preko 30 vrsta različitih okusa vrhunske kvalitete. Uz glavne kategorije proizvoda, Franckov portfolio još uključuje napitke od cikorije i žitarica, začine, dodatke jelima i sastojke za kolače. 

Više o kompaniji pročitajte ovdje.