Rukovodstvo FK Željezničar i rukovodstvo Euroherc osiguranja d.d., potpisali su novi ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji čime će se uspješno partnerstvo nastaviti i u 2017. godini.

Marketing menadžer FK Željezničar, Emir Dobrača, ističe uspješnu saradnju između ova dva brenda.

– Nastavak saradnje između Euroherc osiguranja i FK Željezničar je pokazatelj našeg kvalitetnog rada u proteklom periodu. FK Željezničar je ovom saradnjom pokazao da je kvalitetan partner te će nastojati i u budućnosti da zajedno sa svojim partnerima kreira uspješne priče u našem društvu, kazao je Emir Dobrača.

Euroherc osiguranje već 25 godina uspješno posluje na dinamičnom tržištu osiguranja u Bosni i Hercegovini te svakodnevno brine o sigurnosti svojih osiguranika. Tokom tog perioda Društvo se etabliralo kao jedno od najpouzdanijih osiguravajućih partnera, postavilo stabilne i čvrste temelje za uspješno poslovanje te izgradilo respektabilno i prepoznatljivo ime. Veliki broj ugovorenih polica i titula lidera na tržištu neživotnih osiguranja najbolji su pokazatelji uspješnog partnerskog odnosa i povjerenja koje nam pružaju naši osiguranici kao i potvrda kvalitetne ponude osiguravajućih proizvoda. Društvo nudi kvalitetne i inovativne proizvode za sigurnost i finansijsku zaštitu klijenata počev od osiguranja osoba i imovine, autoodgovornosti, kasko osiguranja, putničkog zdravstvenog osiguranja, tehničke pomoći na cesti – ZONE pa sve do osiguranja transporta i osiguranja od odgovornosti.

Euroherc osiguranje kao društveno odgovorna kompanija dugi niz godina podržava najveće sportske kolektive u državi. Više informacija o Euroherc osiguranju dostupno je na www.euroherc.ba ili na zvaničnoj Facebook stranici Euroherc osiguranje d.d.

Izaberite i vi pouzdanog partnera za sigurnije danas i bezbrižnije sutra!