Direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, i direktor firme Complex d.o.o., Almir Hadžiosmanović, danas su u prostorijama Plavog salona na Stadionu Grbavica potpisali novi ugovor kojim će se nastaviti višegodišnja uspješna saradnja.



– Zahvaljujem se našem članu UO, Almiru Hadžiosmanoviću što je zajedno sa svojom firmom, Complex d.o.o. već nekoliko godina uz FK Željezničar. Kako je to jednom prilikom rekao Ivica Osim, Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge i mislim da se to još jednom pokazuje kao istina. Nadam se i vjerujem da su pred nama godine uspješne saradnje u kojima ćemo zajedno slaviti naše pobjede kako na terenu tako i van njega, istakao je direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak.

– Veliko mi je zadovoljstvo što pored svog privatnog doprinosa koji pružam kroz svoje svakodnevne aktivnosti, Klubu mogu pomoći i na ovaj način, kroz sponzorstvo firme Complex d.o.o. Odlučan sam da i u narednim godinama budemo dio pozitivne priče koja se trenutno dešava u Klubu i vjerujem da ćemo zajedničkim snagama uspjeti napraviti kako poslovni tako i sportski iskorak, naveo je direktor firme Complex d.o.o. i član UO Kluba, Almir Hadžiosmanović.

Foto: fkzeljeznicar.ba

Foto: fkzeljeznicar.ba



Kompanija Complex d.o.o. generalni je zastupnik jednog od najpoznatijih talijanskih brandova espresso kafe Manuel Caffe, za tržište Bosne i Hercegovine. Osnovana 2006. godine sa ciljem obogaćivanja domaćeg tržišta kafe za jedan od vodećih proizvoda na svjetskom tržištu, firma Complex d.o.o. danas je jedan od lidera u oblasti svog djelovanja na bosanskohercegovačkom tržištu o čemu svjedoči referentna lista partnera i kupaca.

U svom sastavu, firma Complex d.o.o. ima i franšizne objekte Spazio caffe Manuel – kafeteriju i Spazio boutique Manuel – prodavnicu, kroz koje je svoje proizvode približila širokoj populaciji.