FK Željezničar i dugogodišnji partner ASA OSIGURANJE d.d. produžili su saradnju, te je osiguravajuće društvo podržalo izgradnju istočne tribine kupovinom desetogodišnje ulaznice.

Sponzorska saradnja između dva velika brenda, FK Željezničar i ASA OSIGURANJA d.d., traje već nekoliko godina, a danas je potpisanim ugovor produžena za još jednu godinu. Pored sponzorskog ugovora, ASA OSIGURANJE d.d. je realizovalo i kupovinu desetogodišnje ulaznice.

– Veoma mi je drago da smo našem dugogodišnjem partneru opravdali povjerenje, te da ćemo nastaviti uspješnu saradnju. Zahvaljujem se rukovodstvu ASA OSIGURANJA na podršci posljednjih godina i na podršci kroz kupovinu desetogodišnje ulaznice. FK Željezničar je svojim kvalitetnim radom postao poželjan poslovni partner, kazao je Mirsad Šiljak, direktor FK Željezničar.

– Podrška mladima čini sastavni dio vrijednosti ASA OSIGURANJA koje već duži niz godina, ulaganjem u projekte od važnosti za širu društvenu zajednicu nastoji doprinijeti razvoju kompletnog društva. Sport je svakako jako bitan segment našeg identiteta i dugoročnog opredjeljenja te smo u tom duhu i ove godine nastavili uspješnu saradnja sa FK Željezničar, istakao je Damir Pahor, direktor Filijale Sarajevo.

ASA OSIGURANJE d.d. je domaće osiguravajuće društvo koje je počelo sa radom u oktobru 2007. godine. U relativno kratkom periodu svog postojanja, ASA OSIGURANJE d.d. izraslo je u respektabilnu osiguravajuću kuću sa značajnim poslovnim rezultatima i rasprostranjenom mrežom od 12 filijala u glavnim ekonomskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo, te više od 40 prodajnih mjesta širom BiH. Jedna od osnovnih komparativnih prednosti ASA OSIGURANJA je brzina obrade i isplate odštetnih zahtjeva gdje prema zvanično dostupnim podacima, u protekle četiri godine, zadržava lidersku poziciju. ASA OSIGURANJE u svojoj ponudi ima kompletnu paket proizvoda neživotnog osiguranja – osiguranje osoba, vozila i imovine sa više od 70 hiljada klijenata.