Fudbalski klub Željezničar i kompanija Adriatic osiguranje produžili su ugovor o sponzorskoj saradnji na još godinu dana.

– Zahvalila bih se partnerima iz Adriatic osiguranja na dosadašnjoj uspješnoj saradnji i simbiozi sa Klubom. Uvjereni smo da je naša dosadašnja konekcija donijela pozitivne konotacije i da ćemo imati priliku nastaviti raditi na još većoj akviziciji i zajedničkim poduhvatima. Zadovoljstvo je raditi sa respektabilinom kompanijom koja ima prave vrijednosti i vjerujem da ćemo svim našim partnerima obezbijediti pozitivne povratne efekte za njihov uloženi novac, istakla je Amira Bajrović – Uzunović, voditelj marketing odjela FK Željezničar.

Adriatic osiguranje dio je Koncerna Agram, jednog od najvećih gospodarskih subjekata u jugoistočnoj Europi s respektabilnim investicijskim potencijalom, koji posluje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Austriji. U sastavu Koncerna Agram su tvrtke iz osiguravajućeg, bankarskog, leasing i zdravstvenog sektora te sinergijskih djelatnosti, kojima je upotpunjena bogata poslovna ponuda.